Trött och offentligt ?

Jag är såå trött så det heter duga, vill bara lägga mig men har lite saker kvar att göra, tänkt få ihop 30.000 steg idag..Inte långt ifrån nu, har gått 28.300 steg. Ska äta lite med och fortsätta läsa i min bok som jag fått hem nu.
När jag var ute och gick med min kille så kom vi in på att prata om offentliga toaletter,haha, eller rättare sagt jag kom in på det för jag hade sett på Tyras show igår tro jag det var, då handlade det om det. Skrattade så jag höll på att dö!!  Jag trodde bara att det var jag som var så psycho när det kom till offentliga toaletter, men det är det inte ! Det finns fler som mig,haha, jag tkr det är så fruktansvärt äckligt med offentliga toaletter.!!  Jag blir äcklad av att röra ngt där inne, och oftast väldigt ofta så ser det ut som att ingen har städat dem. Kul och hitta så använda tamponger på golvet ? Eller papper över hela golvet, handfat och toalett? Eller så är det stop i toan när man kommer in ? Nae fy faaan asså, och jag vägra sätta mitt vackra ass mot ngt så snuskit, så blir juy att man typ står och pissar :P:D Min kille ställde massa roliga och konstiga frågor om detta, han gillade ämnet *haha* Sen kom vi in på att tjejer alltid går 2 och 2 på toa, men det tkr jag inte om det tar juy sådan tid ! :P För man får inte gå ut förens alla är klara, för gör man det så blir det drama på toan:O Men sen ibland måste man ha med sig en polare in, för oftast är det en tjej som håller andras smink i sin väska eller ngt liknande, då MÅSTE juy den personen med in så att jag kan sminka mig, fatta ni ? :P Men det störde sig min kille på, han tkr det var ett stort fenomen detta här med fler än 1 tjej på toan, men det tkr nog alla killar .
Men synd att jag inte hittade detta toa klipp utav Tyra, skulle velat visa det .. Var så sjukt roligt, jag beter mig typ som hon, haha då hade ni fått se ett psycho så heter duga xD Men tror fler brudar har saker för sig där inne,inte bara jag, man vill juy inte få HIV eller ngt :S

Var det att ta i?? *HAHAHA* Usch för offentliga toaletter !!!!! :O


Kommentarer
Postat av: lina

svar: ja det är nog så, tack så mycket!

2010-05-25 @ 21:32:11
URL: http://liiinabe.blogg.se/
Postat av: MyzaaN

hahah oh ja ;D se det som ett teckan och köp en milkshake ;D

2010-05-25 @ 21:47:36
URL: http://myzaans.se
Postat av: Lisa

Håller med, usch usch!Jättefin blogg! :) <33

2010-05-26 @ 06:51:43
URL: http://oehmaan.blogg.se/
Postat av: Emelie's WickedTime

usch va äckligt!

2010-05-26 @ 18:01:03
URL: http://wickedtime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0